torsdag 18 februari 2010

KÖRKORT!!

I dag har jag tagit körkort... Jag vet att jag är dålig på att uppdatera men i dag, bannemej, har jag tagit körkort så nu blev det minsann ett inlägg!!!!!

Bra, Hej!

5 kommentarer:

Linda sa...

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!!!! Huuuur underbart som helst. Tänk vilken frihet, å tänk hur många jobb du kan söka nu. Lycka till med det också. Kram!

Karin sa...

Gött Kusse...visste väl att du skulle klara det :-)

Anna sa...

Grattis! Vad duktig du är!!! Jag ringde ang Mora träsk.Anna ( jacks) mamma och vi skulle dit, tänkte höra om du ville hänga på :)
Ses Kram

Carro - Mamma till världens bästa Ebba ♥ sa...

Ja det är en helt fantastisk känsla. Den går bara inte beskriva. :')
Allt känns så nytt men ändå känns de som att hon har varit vid våra liv jätte länge. Hon är helt underbar! ♥
Så himla lugn och snäll!
Livet har just börjat, om jag får säga de själv!

Ja, jag vet att Helena längtar, men snart kommer hon hem :D:D:D ♥

Grattis till körkortet förresten! :)
Kram

Petra sa...

Först:GRATTIS till körkortet! Va roligt !



Ja, det känns som det aldrig kommer försvinna ibland. . Men det är skönt att nikotinbehovet är borta i alla fall. Men det svåra är ju det som sitter i huvudet. Klart man vill det! Och man vill ju verkligen inte att dom ska få i sig all den där skiten som är i ciggen. Vidrigt...
Ja, den där jävla vikten får man ju kämpa med ständigt också. . som det inte vore nog ;) (fniss), Jag tror helt klart på att man ska ta det sakta. . Det är då man håller det.
Men det blir ju lätt att man "tar till med en kass diet som går extra fort" för att det ska hända något. I alla fall jag. Jag vill ha resultat direkt.Annars är det inte roligt . Men då det blir ju ett resultat åt andra hållet oftast när man väl lägger ner det. Nä,äta bra,ha en dag som man får stoppa i sig vad man vill, och röra på sig tror jag på. . Och det viktigaste är ju att man mår bra med sig själv.

Oj vad långt det blev :P Hehe !
Va rädd om er!
Kramar!