lördag 19 september 2009

En hel dag med farmor!

Vi har haft en toppendag med farmor. Shopping (vinterkängor till Pella, Jeans och två tröjort till Pella och en top till mamma) Nice! Ska ju vara lite uppklädd i morgon när vi ska på dop. Efter stan åkte vi hem till farmor och jag fick ta en tupplur eftersom jag ska jobba i natt. Ella somnade en stund i vagnen hon med. Farmor lagade lövbiff och pressad potatis så farfar och pappa (som var hemma hos oss och byggde räcke i hallen) kom hem och åt. Sen begav vi oss ut i skogen. Ella gick och gick och klagade inte en endaste gång. Hittade inga lingon men det blev massa svamp. Jättemysigt!! Nästa helg ska vi föröka locka med oss faster Anna och ge oss ut en heldag! Kan tänka mig att det finns massa mera svamp där vi var och plockade i dag. Då får det bli fika och mys en heldag!

Har dock inga bilder att bjuda på, mobilen blev kvar hemma...
En annan dag!

Nu ska jag cykla ner på Trygget för en helnatt. Bra med pengar i allafall, för en fattig arbetslös stackare som ja.. :-)

Sov gott då för f*n! Haha!!
Bra, hej!

2 kommentarer:

LinnaLi sa...

VI passade också på att köpa kängor till Aivi igår. Det var ju 100 kr rabatt på Knapps så ist för 499 blev det 399. Mycket bra!

Marre sa...

mysigt de låter.. Ha de bra kram