lördag 31 oktober 2009

Gekås

Sitter och läser bloggar från människor som varit på Ullared. Känner mig både upprymd och lite nervös. En del skriver att det är sjukt mycket folk och att gamla tanter knuffas och är otrevliga men å andra sidan har de sjukt fina barnkläder som de visar på bilder över vad de handlat... Hoppad verkligen det inte är så mycket folk där just den måndagen vi ska dit... Men det är kanske att hoppas på för mycket... Hoppas i allafall att AnnaPanna kan följa med som planerat... Ska ju inte bara bli kul att shoppa men det blir ju en paus i vardagen med. Å jag kan lova att Nadjas bäs kommer att få lite fint. Bäskläderna som folk visar upp i bloggarna är superfina!!!

I dag har vi städat och donat här hemma. Ella har ju fått en ny (beg) växasäng som hon somnade i sött nu. Första gången i den i natt. Mammas lilla tjej börjar bli stor.. :-)

Nu ska jag snart traska bort till syster och ta en kopp kaffe. Fredrik kollar på fotboll och jag vill ikke se på de! Sen är det skönt att gå i väg och prata lite strunt oxå...

Hoppas ni alla haft en trevlig lördag!
Bra, Hej

Inga kommentarer: