lördag 9 augusti 2008

Veckan som gått...

Ja, så har sambon haft sin första semestervecka... Vi har varit ute i stugan och bara tagit det lugnt. Tagit lite små utflykter men det har ju mest regnat så vi har spenderat en hel del tid innomhus!

Hunnit med en visit till Lightvalley och Kusin Fredric. Vi fikade kaffe och surrade lite allt möjligt! Ella var såklart ganska imponerad av vovven, Alf. Men mamma är lite skeptisk till dessa bauta hundar så Ella fick hålla sig i soffan. Spana på avstånd.

Sen blev det en tripp till Ingalunda Café där vi spanade på konst och åt maffiga bakvek. Letae efter en bröllops present till Tanja och Pär men det var liiiite för dyrt. Hittade ett superfint fat men när vi vände på det och kikade på priset fick det va... 2400? Va??I LOVE U Tanja men det har jag inte råd med... Stannade doch efter vägen vid en sån där Loppis/Hantverks skylt. Där hittade vi en underbar liten bod där en kvnna satt och gjorde massa fint. DÄR hittade vi en helt super bröllopspresent.

Nu ringde svärfar... Måste väcka sambon för kl 12.00 ska vi vara i Långvinds båthamn för utfärd till sambons fasters stuga. Där vankas det surströmming! Näe, jag hoppar över fisken, men mysigt att träffa hela Fredriks familj!

Säger som min bästaste AnnaPanna...
Over and Out!

Inga kommentarer: