lördag 9 maj 2009

Vackra lördag

Hoppsan hejsan minsan. Ja men här ligger man i. Två inlägg på ett dygn nästan. Inte illa pinkat. Händer inte så mycket. Har haft en mysdag med sambo och barn.
-Sovmorgon. Jag fick ligga kvar i sängen och bre ut mig ända till halv tio när syster ringer och frågar om jag vill följa med in till stan. Näe, vad ska jag dit och göra som är lite pank.
-Cyklar ner till lekparken med lillstrumpa och storstrumpa. Blir gung och rutchekane åk med Nosan. Fruktstund och papporna gör sitt bästa för att impa på varandra med F´s cykel. Tänk att grabbar aldrig växer i från det där med att stegra med cyklar. Haha!
- Hem och lagade lunch till Ella. Jag var på myshumör så jag tyckte att Ella kunde få sova middag inne för en gång skull så mamma fick mysa. Japp, så blev det så jag och Pellis somnade och sov två och en halv timme. Oj då! Skönt!
-Mellis, yogge och digestivekex med smör och ost för dottern. Sen cyklade vi till moster och lekte en stund med Linkans studsmatta. Skoj! Ella ville inte åka hem.
- GRILLNING. Simone, Dani och Nosan kom upp och vi grillade kyckling och gjorde potatisar i ugn. Smarrigt!
- Ella sover och sambon kikar på Da Vinci Koden ( för sisådär tjugoelfte ggn... ) Jag surfar.

Det där var väl en redogörelse om nåt. Jag som i går skrev att jag inte var så sugen på att dela med mig av min vardag. Jag vet egentigen inte vem det roar men jag har fått tiden att gå lite i allafall. Snart dax för sängen! Är en ny dag i morgon.

1 kommentar:

Marre sa...

Låter son ni har haft en toppen lördag...

kram