lördag 5 april 2008

Inget att rapportera...

Kom juste hem efter att ha varit in på Filadelfiakyrkans klädbytardag. Hittade lite bodysar och nån klänning till Ella, men mest var de bara tjafs fakitskt. Och folk var ju som galna... Haha.. Sa det till Anna... Mammor som ska handla till sina älskade barn, då kan man ju slåss för att få det man vill ha...

I går var Nadja och Peter hit på middag, mysigt! Nadja som legat i magsjuka i början av veckan hade lite svårt att äta fortfarande, men dom tyckte i allafall att de var gott... Det var så skönt att bara sitta i köket och äta, dricka vin och prata. Ingen teve eller stereo på heller... Som sagt, en jättetrevlig kväll.

Nu ska vi snart i väg till Kent som fyller 35 år... G R A T T I S! ! Ska käka lite smörgåstårta och dricka kaffe. Sen ska Linnen sova hos oss i natt för Kent och syster ville gå ut och partajja lite. då får sambon sova i gästrummet. Linn sover ju garanterat inte ensam när hon ska sova här, och vi kan inte sova alla i sängen om Ella vaknar.. Så i natt blir de jag och gotjejerna i sängen. Om inte Ella sover hela natten igen.

Bra, Hej!

Inga kommentarer: