lördag 19 april 2008

Värsta trädgårdstomten- De e jag de!

I dag har så gott som hela dagen gått åt till att påta i trädgården. Buskar har grävts upp, löv har krattats i hop och utemöblerna har plockats fram... Sååå nice! Morbror Åke kom och visade oss vilka buskar som var värda att spara och framför allt förklarade han för oss vad som fanns på gården. Inte kan vi sånt, vi har ju aldrig hållt på med växter. Men i dag har vi kämpat... Min sambo är så duktig.. **LOVE**

Pellan är fortfarande lite dålig i magen och hennes matlust är inte som den ska. I dag har hon ätit kanske 400 ml på hela dagen, annars brukar hon äta mellan 800-900 ml på en dag. Men vi petar i henne vatten och sen har vi köpt lite fruktpure som hon får... Mammas lilla tjejen. Hon är så duktig... Just nu ligger hon i pappas knä och ser så där underbar ut. Blänger på mamsen som om hon säger: Han är min, bara min... Haha.. Pappas unge!

I morgon ska de påtas ännu mera. Svärmor och svärfar skulle ev. komma och kika på om dom vill ha någon av alla buskar vi grävt upp. Kanske till stugan? Jaja..

Nu ska det mysas med sambo och barn...

Inga kommentarer: